London


Spontanköpte flygbiljett igår, så om 2 veckor åker jag och Julia, me likey!

Man ska ju bjuda på sig själv, right?Jag försöker verkligen göra någonting bra av den här bloggen men det känns som om jag misslyckas för varje gång jag sätter mig och skapar ett inlägg vilket kan ta flera timmar. Jag har stor lust att whina över att jag inte kan ha roligt, sova, äta eller någoting sånt där som tillhör livet. Eftersom det enda jag gör är att oroa mig över skolan och dricka kaffe är det svårt att kunna placera in annat i huvudet. Att det är NP i Engelska B med start torsdag känns inte heller så jävla roligt, men jag får väll göra mitt bästa, vilket jag alltid försökt göra. Tycker bara det är synd att det känns som om den här kursen har gått åt helvete. Oh no.

Men det är skönt att solen lyser, och att det är lite varmare ute. Sen hoppas jag också på en kul valborgshelg trots att valborg inte säger mig någonting. Sen är det ju alltid kul att mitt hår växer som ogräs.

NEJMEN, det här inlägget kommer inte sluta bra om jag inte slutar skriva nu. Så ja, hejz!


10.45


Gårkvällen blev tjejkväll på UB där det var makeupkurs(?), klädvisning (som var den enda anledningen till att jag orkade gå dit för att det vara mammas kläder och min syster en av modellerna) och sist men inte minst, strippshow med 3 män från Stockholm. Kan ju säga att det var en upplevelse, men ingen undehållande sådan. Tror att deras shower nog passar bättre på pumor i 60-årsåldern och homosexuella män. Men det var kul att det fanns folk där som man inte sett på år och dagar som faktiskt kände igen mig och så. Ja, konstig kväll somsagt.

Nu ska jag tvinga mig själv att städa mitt äckliga sovrum, vardagsrum och badrum. Och så ska jag handla med min far, känns som man bör passa på att umgås innan han försvinner till Indien. Ska till mami också!!! JAJA.


Konsti


Bild lånad från den här sidan

Det finns ingen ordning och reda på mig nuförtiden. Har suttit här sen halv tre och har ännu inte fått någonting gjort. Kanske borde följa facebook trenden och också skaffa en ; pPPppPp-grupp. Isåfall skulle den få heta ”säger till läraren att man ska plugga hemma och sen gör man inte det ;pPPppPp”.

Nu skriver Alex massa retardsaker på facebook, hehe, konstig kille dedär, kanske skulle svara.

(Du anonyma som skrev i inlägget under, har du någon msn elller liknande? Funderar på vart jag ska besvara din kommentar...)


Typ

Har tröttnat på såndär fin musik, sån där som bara handlar om olika typer av kärlek och unga dagar. Menar inte att det är dåligt, men ja kan liksom inte tänka när jag hör sådant längre. Blir mest arg, irriterad och frustrerad över att musiken inte kunnat trösta mig på samma sätt som den tidigare gjort. Men så tog jag tummen ur röven och tog över all musik från min användare på den statinära som jag hade då jag inte hade denna dator, och där fanns proppad med såndär musik som jag alldeles glömt bort, jag menar bara, hur kunde jag glömma bort Drop dead gorgeous? Och deras låtar som Dressed for friend requests, the show must go on, daniel where's the boat, och framförallt I want to master life and death?!?!?!. Så trots att jag inte ville stiga upp förrän vid 3 i eftermiddags, och trots att jag legat på golvet med ångest och tårar rinnande ned för mina kinder har jag emellanåt suttit vid datorn, med ett leende som ett nöjt barn på julafton och lyssnat igenom all musik. Älskar känslorna i låtarna, min kropp fylls av nostalgi och tempot gör att mitt hjärta slår så fort att det känns som de ska gå hål på mig. Och ännu en gång har musiken lyckats trösta mig i den mörka vardag jag numera befinner mig i och dessutom fått mig att inse att det emo't innom mig fortfarande finns kvar där någonstans.

Måste tillägga att jag senare under kvällen träffade Adam en stund, vi gick bara runt där ute i blåsten och pratade om allt och ingenting. Det kändes bra.

Ska försöka sova nu!

Happy birthday


Sötbögen plocka blommor medan Stina härja.

Ensåndärbildsomblevtagenavmisstagförattadamkomåttouchgrejjenpåmobilkameranh3h3.

booyz.

Brüdar.

Hund.

Gladkille_91.

Min dag började pissdåligt, så dåligt att jag inte ens ville gå till skolan. Men jag kände dock att jag behövde ta mig i kragen lite så jag satte mig på tåget till Eskilstuna vid fyra och gick hem till Anna där hon firade att hon blivit vuxen med veganfika, vin och cider. Och det var nog ett smart val jag gjorde, för bara några timmar med lite sysselsättning och skratt har gjort att den kedja som är runt mina lungor känns lite lättare och jag för en gångs skull kan andas normalt igen.

Ps. Undrar varför majoriteten av bilderna är på Adam, fick en skitfin klänning av min mami idag Ds.

22:05

Åh, jag är back on track (hoppas jag). Datorer och framförallt internet har gett mig ångest av någon skum anledning som jag inte kan hitta en lösning på. Har dessutom insett att det bara är dumt att blotta sitt liv och känslor i en blogg när man mår sisådär. Att skriva ner allt man känner är så lätt men konsekvenserna blir att folk som man inte vill ska läsa eller som ska veta ser det man skrivit.

Det glädjer mig att solen lyser trots att jag brände mig i helgen och att mitt ansikte är mörkare än halsen. Hoppas även att vädret kan ge mig de endorfiner jag behöver för få motivation till att kämpa de 10(?) veckorna som är kvar av skolan samt de nationella proven som jag förövrigt börjar få mer och mer ångest över. Vill liksom bara dö såfort jag tänker på dem.

(kul att du svarade på mitt inlägg, haha, jag visste det!)

.


Natt. Såndär numåstejagsnartgråtalite-musik spelas och jag borde kanske ligga i sängen istället för att sitta här. Kul att jag uppdaterar här på natten, och varje gång whinar om mina sömnproblem.

Idag var jag i Eskilstuna, men vistelsen blev inte riktigt som jag planerat eftersom jag är en pussy som hatar regn. I morgon ska jag nog köpa mig en asfin klänning som jag suktat efter länge, fast vi får se. Gymmet ska också hinnas med, men viktigast av allt, reprisen av top model 10!!! Kul att programet sändes för 2 år sedan och att jag redan vet vem som vunnit, men ändå sitter jag där och hoppas att Katarzyna ska vinna. Seriöst, bruden är snygg. Nästan snyggare än Adriana. Men så är hon ju Polack också, majoriteten av östeuropeerna brukar se jävligt bra ut, så det är väll tur att man är en själv. Östeurope då, inte polack.

Näe, har förjävligt ont i halsen nu, ska dö i sängen tror ja.

00:29

Några månader gammal bild, kom och tänka på den idag när jag såg en bild på Twiggy och hennes "twiggy-eyes" som jag ibland försöker efterlikna, dvs kladda eyeliner på underfransarna så de blir jättesvarta och tjocka.

Natt igen. Och den blandade känslan av ångest, obehag och nervositet tar över som vanligt. Jag har ingen aning om vart dessa känslor kommer ifrån, men de hemsöker mig varje gång mörkret faller. Låter som om jag pratar om spöken, och på ett sätt är det väll ett spöke, hjärnspöke.
Det blev gymmet trots allt idag, kanske för att jag lovat mig själv att träna eller kanske för att jag behövde tänka. Vet inte vad av dessa två alternativ som motiverade mig, men ja, jag kom iväg och det var huvudsaken. I morgon blir det antagligen att ta sig till Eskilstuna för lite grillning, låter bra tycker jag. Måste också hämta lite saker som jag duktigt nog glömde i helgen...

AJA. Ska ge sussandet en chans nu, sannorlikheten att jag somnar och sover är nog ganska stor då jag inte sov natten innan + hållit igång hela dagen.

11:20


Foto: David Shama.
Frågan är om jag ska kila till gymmet eller bara spontangöra någonting roligt. Saken är dock den att efter en sömnlös natt är jag inte speciellt sugen på någonting. Känner mig tom i huvudet och ögonen svider. Skulle liksom lätt kunna ligga i min säng och se allt jag missat i andra säsongen av ”True blood”. Men nej, SVT bestämmer sig för att förstöra mitt liv en aning genom att radera de första avsnitten efter en viss tid, ingen annan online tv funkar och nedladdningen strular. Blir även trött på att mitt annars mycket uppskattade tidsfördriv, facebook, är helt fucked up för min del. Det är synd att det finns människor som finner det roligt att hacka ens konto, men kul att jag kunde bjussa på lite roligheter, hur roligt det nu än var.

Eût-on d’autre part cent belles qualités, On regarde les gens par leurs méchants côtés.Jag tyckte inte om Nigel, och Nigel tyckte inte om mig.
Den bloggen skall nu bli bortglömd och jag gör en snabb comeback här istället. Det blir nog bra, eller, det visar sig förståss.


RSS 2.0