Helt meningslöstVill åka bil på natten och lyssna på musik. Nu, nu, nu.
Och så vill jag åka till gbg, mingla runt i gbg, vara full i gbg. JAPP.

Började skolan idag också...
OCH tanken slog mig att igår var det ett år sedan jag stod längst fram på en coldplaykonsert och grinade till fix you & the scientist och var omringad av fjortisar som drog mig i skinnet. Inte för att jag lyssnar på Coldplay, men det var rätt fint iallafall.

Love my docs


Hämtade min sister och dessa finisar på Arlanda igår, säger bara äntligen!
Nu ska jag fixa lite alkohol för ikväll ska jag till Eskilstuna och träffa den lite bättre skaran av MP3B.

Aja.Sliten brud med fula ben. Mumma, älskar denna viktnedgång som gör min kropp oproportionerlig, men vad ska man gö (ja, jag var ironisk, jag smäller i mig massa chips och skit just för att ja gärna går upp i vikt igen). Har hängt ute i Stränkan som en kool brutta denna kväll/natt, men roligare de än att sitta med en varm dator i knät och svettas. Nu ska jag dö=sova.

Funderar på ny blogg, alt att ta bort alla inlägg härifrån och börja om på nytt... känns dock rätt lame att ha sitt efternamn som blogg namn... Vad som händer återstår, saknar devote.


Crazy bitches

Drömde att jag fakka ur som fan. Glad att det inte var på riktigt, jävligt glad.. annars vet jag inte vad jag hade gjort.

I morgon tar jag antagligen en ny tripp till onebuying eftersom det inte gick så bra sist. Det blir fint tror ja, vet jag, yes!

baiz


slitenbrüd_92, kollarå!

Imorse när jag vaknade upp med britney spears i enköping kändes livet bra. Hade planer för dagen och var pepp på allting. Men efter bara några minuter vändes allt om till känslan av att svimma till att rusa till toaletten för att spy upp en härlig sörja bestående av värktabletter, ppiller och vatten. Det godaste jag smakat tror jag. VIlle bokstavligt talat dö, och det gjorde även alla planer så jag blev omgående hämtad av min snälla far och åkte hem.
Nu känns allt bra igen, och nu vill jag återvända till Enköping men jaha. Går inga bussar denna tid på dygnet så får vänta nått dygn eller så.

Nu har Adam precis åkt hem, full och härlig. Jag är trött, grinig och nykter trots några glas vin. Likabra, har ingen lust att vara full och jävlig iallafall. Ska kolla E! nu och sova om en stund, skönt, jätteskönt, jag längtar redan!


love.


När allt är pissigt finns det alltid folk som lyssnar, hur pissigt allt än låter.
Och så hatar vi världen tillsammans tills vi skrattar och känner hur underbart allt är istället.
Jag gillar alla människor jag har förtroende för, och jag frågar mig alltid hur jag bar mig åt för att få dessa människor i mitt liv. Love you bitches!

.

mår inge bra.

100803


Statestiken stiger konstigt nog och inlläggen blir allt färre. Ser egentligen inte en sida med blottade känslor, tankar och händelser som sådär superkul längre. Men för den som vill veta så har jag hållt mig sysselsatt alla de föregående dagarna med utgång (vilket var en upplevelse), vin, besök och fint folk. Jag har med andra ord haft det riktigt bra. Synd bara att allting vänder och blir roligt när sommaren typ är slut.

RSS 2.0