buhuu


sliten_sjuk_blek_brud.

Hej 30e december. I morgon är det nyårsafton vilket egentligen är en överskattad dag som jag tycker är jobbig, dels alla krav om att stanna hemma är ett big nono och att dricka måste man göra om man är 14+, typ. Och frågan är, hur mycket skiljer sig egentligen nyårsgalej med vilken annan fest eller krogenrunda? Typ ingenting. Förutom ett jävla liv runt tolvslaget och att mobildisplayen visar ett nytt år. Jaja, ska sluta vara bitter och försöka ha en sjyst jävla nyårskväll. Och igår fattade jag beslutet att fira in det nya året i Enköping med paij och hennes vänner.

Ska dreggla framför TVn nu, Adriana Lima <3

FFML


.


1: På mina brudar 2: Jaaaa??
Bilder tagna från min säng, där jag fortfarande ligger och har legat hela dagen. Dumt att gå ut på härj när man håller på att bli krasslig, för idag är det ännu värre, MEN, jag hade ganska trevliga stunder, intressanta stunder och så vidare. Ja, pinsamma också, men det har jag ingen lust att älta.

Ska om en stund ta en dusch och försöka se mer anständig ut innan jag kilar iväg på bio med mina systrar.
God jul by the way, herå!

ge mig nått som tar mig någonstans.


:'(

Sofias plan var inställd. Och de erbjöd henne en biljett 25e december, jävla dumhuvuden. Och som det lät hade de inte vart speciellt hjälpsamma heller...Och det förvånar mig inte, för dendär typiska brittiska vänligheten är bara en falsk fasad, eller ja, människorna på gatan är det väll inget fel på men när det kommer till service kan folk vara riktiga f****r.
I England blir det dessutom alltid samma kaos när snön kommer, som när vi bodde där, allt stängde, tillochmed skolorna när det var snö ute, och då var det mindre än vad det är här just nu. Och varför lyfter inte planen? Jo för ingen skottar flygbanorna. På Arlanda här i Sverige finns 100 snöplogar så plan ska kunna lyfta även vintertid, på Heathrow som är 5gånger större än Arlanda finns 2, 2! Hur tänker man då? Är så jävla arg och frustrerad!!

Men, pappa kirrade en biljett med Finnair istället, snordyr, men vad gör man inte för att få hem henne? Så nu får man verkligen hoppas att det planet går som det ska i morgon...


Denna fini kommer hem i morgon...


... om vädret tillåter det vill säga.

Och här var det förövrigt tyst från mig. Har varken haft någonting värt att skriva eller någon bild som känns värd att lägga upp. Är lite småtrött på det faktiskt och ser inte riktigt någon mening i det. Fast om jag ska vara ärlig vilket jag sällan är här så ser jag nog ingen vidare mening i någonting. Igår tog Oscar ut mig på tvångs-utgång för att få mig att bli lite mer livspepp. Jag lockade med mig Ankan sen också. Och tja, vad ska jag säga? Konstig kväll.

Nu ska jag dricka tusen liter vatten och sova.

ROME/ROME


foto: jag och min lillasyster

Med vänliga hälsningar, ensamvargen.


Hade nariga läppar här, i sep/okt typ. det har jag förresten fortfarande. Lypsyl-addicted, yessss!

Jag hatar folk som klagar. Verkligen. Därför vill inte jag klaga, speciellt inte här när jag inte har en aning om vilka alla som läser är. Men jag kan ändå inte förneka att glädjeämnena i min vardag är näst intill obefintliga och att det mesta känns ganska hopplöst.
Och för att inte bli dömd av andra kan jag tillägga att jag har alltid föredragit att dra mig undan ibland. Jag är inte en person som trivs med att prata hela tiden, umgås hela tiden och ha sällskap hela tiden. Jag tycker väldigt mycket om att varva om bland allt socialt och bara få vara för mig själv. Speciellt dagar som dessa. Under dagens ensamtid, det vill säga håltimmen, knallade jag iväg till balanze i eskilstuna med mina träningskläder. Frågade om mitt strängnäskort funkade där med, vilket det gjorde. Så sprang som en jävla jävel på bandet, trampade på crosstrainen och lyfte lite (wowow), en mycket bra energikick för resten av dagen.

Nu ska jag sussa och ställa klockan på åtta. I morgon blir det träning i Strängnäs innan jag tar mig till skolan.
Nighty night!


I can't sleep when the sun goes down.


foto: wildfox
Jora, är djävulskt trött. Men kan man sova kanske? Nä.


Jorå såatteh...


... fick mina nya brillZ igår.
Första och enda bilden på dem skulle jag tro, ni skulle bara veta hur sjukt jävla svårt det är att ta kort på glassögon, allt speglar sig i dem så bilder där man ser ögonen är näst intill omöjligt, kanske därför jag ser sur ut... jajaaaa.

Tänkte parta ikväll men tanken slog mig att jag har en tenta att skriva, som ska in på måndag. Så jag skiter nog i det och pluggar istället. (och kanske är bäst så, efter förra helgen visade kontoutdraget -400 spänn och då hade jag dessutom köpt dricka för 150 i kontant också, dumma flicka!)

Psst..

säg nått då!

RSS 2.0