vill vara kär, galen och sprängas i bitar av endorfiner.Bläh.


Kom hem för lite mer är 24 timmar sedan. Känner mig rätt arg, ledsen och såntdära. Var och är inte alls redo för att befinna mig i ett regnit sverige just nu, ville mest bara gråta när jag landade på Arlanda igår. Okej, lite mysigt med regn kanske men om det håller i sig tänker inte jag stanna. BUH. Vill fly!! Vill fortsätta softa i värmen och dricka smirnoff ice, hehe.


Åker en sväng till utomlandet.


Idag åker jag till utlandet vilket innebär att jag inte tänker svara på sms och spärra de som skickar fler än 1 till mig på grund av kostnaden (ja, de kostar tydligen en slant att ta emot för min del... såatteh, har ingen lust med en fet räkning). Frågar mig själv varför telefonen hänger med, men ja, kanske lika bra i nödsituationer eller någonting liknande, sedan finns ju min MP3 på mobilen eftersom någon med korpfingrar passade på att sno min ipod vid nått tillfälle förra sommaren. Borta en vecka och är hemma igen Onsdag kväll nästa vecka. Kommer bli awesome hoppas jag!

Smell yah lateroo, kramN!

Luften bor i mina steg.


Bild från resan till London i Maj.

När man kollar resor blir man ganska sugen och nu är det äntligen dags igen. Redan på onsdag drar jag, destinationen är Rhodos, Grekland. Kommer bli great!

00:45


Känner mig lika ynklig som var såg ut att vara i Camden nu i Maj.

Har haft äckligt ont i huudet hela dagen, mått illa osv. Inte kul med stark sol heller som bara gjorde allt värre. En granne som verkar gilla att väsnas har även besök och att väsnas verkar gå i släkten. Jag brukar inte vara speciellt bitter, men när det är migrändagar blir jag som en sur klimakteriekärring. Tack för smärtstillande säger jag bara!

Mår illa.


10/07/13


mörkt hår (av misstag), förkyld, äckligt ont i huvudet, nattbadad i poolen osv osv

Kollar sex and the city trots att jag redan sett alla säsonger och känner mig riktigt risig, tror huvudet snart sprängs. Så sista avsnittet för kvällen och sedan värktablett+säng. Askalas!

Kan inte sluta ju

Jag gillar det, mycket. Kent tröttnar man aldrig på. Idag skulle jag ha åkt till Arvika (där Kent ska spela), eller jag hade biljett. Men såldes för några veckor sen och glädjer någon annan istället.

MHM


Vill flytta neråt i denna kontinent. Bo någon annan plats i europa. Känns inte som jag har koll på vart jag kommer ifrån och vilka som egentligen är mina släktingar, hur de såg ut, hur de levde och så vidare. Det är som att en del av mig vill komma tillbaka till någonting trots att jag i princip bott här i Sverige hela mitt liv. Jag vill kunna tala flytande Tjeckiska och ha kontakt med släkten där nere. UH.  

Grattis Spanien förresten, typ.

12.34


Mellanting verkar inte längre exsistera i Sverige. Askall vinter och asvarm sommar, men jag klagar inte. Är hemma nu också, från götet. Stannade en dag extra och kom hem i fredags. Har haft några jättemysiga dagar, älskar göteborg och storstäder. Så mysigt att bara svänga förbi 7eleven när man är lite godissugen, gå runt på stan, fika någonstans och såntdär. Hälsade även på min farfar som jag inte träffar ofta, den söta gamla gubben blev jätteglad över att se oss!

Igår var jag sur, sen glad. Träffade Adam och Anna. Konsumerade för mycket vin, träffade folks, var matchmaker, nattbadade med två bögar och däckade sedan i poolhuset. Mysigt det med.

Nu dör jag av värmeslag, så ska nog lägga mig på en madrass och flyta runt i poolen <3

23:46

Här är det dött. Men vem fan orkar sitta vid en dator och skriva en massa skit när vädret är fint osv. Har träffat lite vänner, åkt/kört båt, fortsatt läsa böcker och chillat i solen. I morgon sticker jag till GBG en snabbis, det vill säga att jag kommer hem redan på torsdag, men vad gör de. Behöver lite miljöomväxling och såntdära. Men men, sex and the city nu. JAG ÅTERKOMMERRRR!

(Och nä, så jävla kort hår har jag inte så som de ser ut på bilden, men ja, visst har jag klippt av en bra bit, men aah, you get it!)

Dagarna går. . .


Sneknullad lugg i Camden, London

Senaste dagarna:
Midsommar- Mariefred för att kolla midsommarstång. Fick panik bland alla människor efter någon minut och lämnade platsen. Åkte hem-Sen Curry, helt ok eller nått haha. Sedan gick jag och Adam till stan, jag hade sönder en glasskål när jag kom hem, somnade inte förrän solen lyste, bad giiirl!
Helgen sen- Mest bara legat på en madrass ute, läst massa böcker, kollat film osv. En medicin jag tar just nu tar verkligen alla mina krafter, helt skakig i kroppen, degig, trött och orklös, helt lugn bara, haah.
Början av veckan- Träffa adam, fick sedan samtal från storasyster om syskonkväll, blev dock familjekväll på båten med pizza, såg en snok utan att få panik!!!
Igår- Minns inte gårdagen, vadfan gjorde jaa?? haha...
Idag- Jobbat hos mamsen lite, bakat... jaaa, sprang på morgonen.. soft, fast osoft att det nu är andra gången som mina joggingskor skrapar upp min vänsterfot </3 precis på trampdynan, eller va det heter... :((

Inte för att detta är så givande för er att läsa, men för mig var det rätt lärorikt. Insåg precis hur deprimerande mitt liv låter, haha.. men somsagt, det är svårt att hitta på saker när man är trött och somnar hela tiden, så får helt enkelt skylla på det. Typ. Godnatt!

RSS 2.0