Varför åker jag inte dit för?
foto: rockfoto.nu

Inget Peace and Love i år.
Att se alla fb-uppdateringar om att (det känns som det)alla
ska dit ger mig ont i magen. Fan. Varför köpte jag ingen biljett för?
Varför ska inte jag dit? Orkar inte, hoppas det regnar hela veckan :DDDD


Sliten.


Nervös i kroppen, seg, trött, illamående, svimmfärdig, trött, hjärtklappning, orklös. Kul dag jag haft.
I morgon ska jag iallfall försöka orka. I morgon blir det smink på för första gången på länge, och plattning av mitt numer lockiga hår. Åh, har ju äntligen börjat vänja mig vid min dräggighet!

Seriöst


Ljusa ögon, mörk hy och hår. Adriana Lima. Så jävla snyggt, hon är snygg. Blir helt galen, speciellt när man själv ser ut som en fet turist på husvagnssemester (nästan iallafall).

Händer lite mer i min vardag, dock inget jätteviktigt, men jag gör åtminstonde någonting. Läser böcker ute i solen, flyter på madrass i poolen, och idag träffade jag Adam. Hämtade även ut ett recept jag fått, 414SEK gick det på, kommer bli ruinerad med tiden. Det gillarvi!

Hoppas alla får en asbra midsommar eller nått, i övermorgon är det, känner peppen...

Blööhblöööh


Vill nu: fylla år, lämna landet, tatuera mig, härja, dricka alkohol, röka någon cigarett med fint sällskap, röja runt samt vara glad och sådär omedvetet dräggig.

Haha, låter såpass destruktiv nu att jag vill slå mig själv på käften lite. Men men. Snart midsommar, helg och sol så några av mina önskningar får väll chans att uppfyllas. Lucky me. Skoja bara, tycker mitt liv är rätt meningslöst, tråkigt och dystert nu för tiden. Och det finns inte heller något eller någon som kan avleda mig från dessa tankar. Ska ta mig en sängfösare nu så att jag somnar lite fortare. GODNATT på er, ni som dagligen besöker min blogg. Jag vet att jag är sämst på uppdateringar.


Min fredagskväll.


Nattåket (bil på natten är det bästa som finns!)


någon/ra månad/er gammal bild, i bil, bilbilbil <3 woho!

Har varit ute på småvägarna sen halv elva. Dunkade musik som Etype och annat tidigt 2000-tal/sent 90-tal som man minns från skoldiscona. Följe efter en röd CCP bil också, eller ja, tekniskt sätt så tog vi bara samma väg hem. Gubben som körde verkade bli irriterad efter en bra bit, och efter den sista rondellen började han följa efter oss istället. Det var kul. Alla ska med tyckte väll han, eller nått.


ORM


ORMAR:
Det anses sedan gammalt som otur att drömma om ormar. Se: se upp för elaka personer. Bli biten av: någon förtalar dig. Döda: du får en fiende.

Drömde en riktigt äcklig dröm inatt. Chillade på en strand vid vattnet och ut från sanden kom först en fet anakonda, och när jag flyttar mig från den kommer orm efter orm tills jag är helt omringad. Vågade inte ens gå upp när jag vaknade för att jag fått för mig att hela min säng och mitt rum kryllade av ormar, kan ju säga att mitt annars låga blodtryck var på topp i morse! Enligt drömtydningen bör jag se upp för elaka personer, mja, stämmer nog, finns en hel del ont där ute.

Om inte den elaka människan är jag alltså. Är inte spciellt snäll mot mig själv när jag tänker efter. Jag stökar ner mitt rum och bor därför rätt ohälsosamt då jag befinner mig där inne, jag tvingar mig själv att göra saker som jag egentligen inte vill eller orkar göra, och så fortsätter det. Fast de flesta kanske finner det rätt normalt, eller vafan, orkar egentligen inte bry mig.

Godnatt!


Låt det bara varaFoto: Lucy Carr-Ellison

Längesen sist, eller typ längesen. Har inte känt mig tiptopp eller sådär, mina dagar har mest spenderats under täcket. Tänker på saker jag inte borde tänka på, känner saker jag inte borde känna men framförallt isolerar jag mig från omvärlden för att jag är trött. Jag är trött på att folk alltid försöker bestämma hur man ska känna sig, hur folk vill bestämma hur man bör va, hur det hela tiden är som en jävla tävling om vem som är bäst, vem som bidrar med bäst saker för den här världen, vem som har bäst värderingar.. och så vidare. Jag är bara så otroligt trött på att lyssna och orkar inte längre ta till mig. Är trött på allt dömmande. Är trött på det mesta. Min telefon och msn blinkar av sällskap, men ändå kan jag inte sluta känna mig så otroligt ensam. Och även fast jag blir inbjuden eller tillfrågad om att ses varje dag känner jag mig ändå som det 3e hjulet. Nej, ja ska göra det jag trivs med under sånnahär dagar, och det är det jag gjort nu den senaste veckan, det vill säga sova. Så godnatt på er, vi ses någongång!


Charmigt


Älskar Londons ruckel, speciella husbyggnader och sådant. Deras hus skiljer sig väldigt mycket mot de vi är vana med, många hus är förfallna och lite halvt skabbiga i somligas ögon. Jag tycker det är hur charmigt som helst med lite sprickor, missfärgningar, takbalkonger och ja, ungefär som på bilden. Londons charm helt enkelt. Längtar verkligen till min eventuella flytt efter studenten, kommer bli awesome!

Vad jag mer gillar, nu när jag berättar om sådant jag gillar är hur trött man blir av träning. Sover så mycket bättre nu. Idag blev det att springa en halvmil i skogen. Detta går ju bra!
Och om 10 min fyller min favoritbög 19 år.

WOW


Inte ens en vecka kvar i skolan och lektionerna är korta. Man får åka hem tidigt, slippa stressa och ladda inför lovet. Jag gillar det här!
Gillar det trots att det känns som om 2an gått läskigt fort. Vart tog månaderna vägen?
Nu är det snart bara 1 år kvar, då börjar allvaret på riktigt, ett nytt kapitel liksom. Känns dessutom som om jag alltid blir en bättre människa på sommaren.. fast det är inte riktigt någonting som jag kan bedömma.

Saker jag gillar med idag: Fick åka hem 10, tränade 2 timmar, druckit x-antal koppar kaffe, känner mig rätt glad. Sedan är det topmodel också, gillare!

(Älskar att jag sedan barnsben haft problem med näsan vilket gör det svårare för mig att andas genom den och att jag typ hela tiden alltid har öppen mun för att jag andas 95% genom den. Haha.)


skit-trött


Hahaha, mina ögon är inte blå, de är melerade och skiftar/framhäver en viss färg i ett visst ljus

Idag har jag haft ett jobbigt terapisamtal, orkat ta mig till en lektion där jag skrev utvärdering, hälsat på pappa som jag inte träffat på en månad för han varit i indien, handlat, solat och klippt mig. Mitt hår är numer kortare än på bilderna, men betydligt fräshare!

När jag skulle gå in efter att ha vart ute i trädgården nu ikväll börjar jag skratta när jag ser en gubbe som ser exakt ut som min pappa stå utanför vårt hus. Han verkar dock inte märka av mitt skratt, utan står oberörd med slutna ögon. När mamma öppnade fönstren för att kolla vad han höll på med märkte hon att han han gått upp på vår gård och gick runt med slutna ögon. Han fick senare sällskap av en kvinna som höll i ett metallföremål och prata för sig själv. Var helt klart nått medium skulle ja tro, och frågan är ju om det kanske var TV4 eftersom jag råkade anmäla oss dit för några veckor sedan. . . Mammas kompis kommer dock i morgon och kollar vårt hus eftersom det hänt mycket konstigt senaste tiden. Vetat länge att två personer, en pojke och flicka "spökar" men på senare tid har vi märkt av någon mer som bara är här för att skrämmas. Tycker övernaturliga saker är facinerande, eftersoom jag själv är medial. Kan lätt känna av energier och andras närvaro, men inte se vilket jag kunde när jag var barn eftersom min lekkamrat som brukade komma och leka med mig ibland visade sig flera år senare varit ett av husspökena! Nu tror säkert någon att jag är schizofren, men jag kan nog leva med det.

RSS 2.0