101130


Bild på en av brudarna på min vägg (psst, självklart har jag klänningen som hon har på sig!)

Sover, dricker kaffe och försöker plugga så mycket jag kan atm. Tanken slog mig att om 3 veckor får jag jullov. Sedan börjar vårterminen = sista månaderna innan studenten. Så ja, nu jävlar säger jag bara, ska jobba på som fan nu för belöningen är snart inte långt borta!

Så mycket mer har jag inte att berätta. Eller jo, vill säga tack till alla ni som skickar söta kommentarer till mig. Vet inte hur alla hittat hit men golliga är ni, kramkram!

Japp!


Greg Manis

Oh my, trots att jag bara fick sova några timmar i natt så var jag uppe med tuppen och gymmade. Hade inga större förhoppningar på min prestation utan tog mig upp halvsovandes och grinig upp på rullbandet och tänkte att mer än fem minuter skulle jag inte palla just för jag varit sjuk så jävla länge. Så sprang jag, snabbare och snabbare, och sedan hade 20 minuter gått. Stolt öve mig själv hehe, lite crosstrainer och annat på det sen var det bra.

Kikade även på bågar idag och klumpig som jag är gör jag bort mig i butik nummer ett. Skulle lägga tillbaka bågarna, de ramlar ner från kroken och krasas isär på golvet. "OH, JÄVLAR!!" skriker jag, mitt framför näsan på optikern. I och för sig av ren reflex men ändå, pinsam brud. Behövde inte betala nått iallafall eftersom de ändå var av plast och lätta att sätta ihop igen. Men köpte dem inte, såg dum i allt annat än pilotmodell, så det blev sådana = jag och adam kommer vara lika (kan tillägga att adam tycker det är jätteroligt). Men det kanske är sweet det med.

Jag vakna upp och höll om en dunk gin, men i drömmen jag just drömt höll jag om dig.


9


Haha, randoms <3

Nu är vi inne på dag nr 9. Ingen medicin hjälper, har tagit halsprover och blodprov vilket resulterade i att det är ett argsint virus i mitt svalg som inte pencilin skulle kunna utrota. What to do, inväntar bättre tider, dricker thé, suger på iskuber samt isglass och sover bort dagarna. Enda possitiva med detta är alla sjuka drömmar jag drömmer här i soffan, helt sinnes. Men för att kunna beskriva dem krävs nog en stor, fet bok. Imorn far pappa till gbg för att träffa Česká rodina, själv är jag hemma eftersom jag verkligen hoppas att de huskurer jag ägnat denna dag åt ska bita som fan nu så att jag blir frisk och kan träffa folk. Så, vinkväll med mig, någon? Jag är på, är nog på vad som faktiskt, om det så är vinkväll eller inte.


smile like you mean it.


Svart och svår. Jävligt trött på det här är jag också.

Greg Manis.


såhär ser jag ut när jag vill dö (skojah)


"örhängen när man är sjuk?" Näe, men vill ville se anständig ut förut när jag var ute lite. 

Har tynat bort i min sjukdom och väger numer 3kg mindre än innan jag blev sjuk. Är även frustrerad över att min träning jämt skiter sig när jag äntligen kommit igång med den, som om jag kommer fortsätta träna lika flitigt nu när jag legat sjuk i en vecka? Och ja, är ju inte frisk än heller för den delen så kommer ta jättelång tid. Älskar att whina, och dricka saker som är gott. Typ té kaffe och coca cola. Det jag lever på, och soppa och youghurt. Men för att låta lite mer possitiv kan jag med glädje medela att det är så jävla skönt att slippa sminka sig... ska nog aldrig sminka mig igen :))


Värdelösa ord när man har ont i halsen och inte kan sova.


Trots jävlig svenska är meningen ganska fin.

Blir fan aldrig frisk. Men i morgon kommer Oscar och dricker té med mig och håller mig sällskap vilket är fint.
Och så har jag tackochlov APU hela veckan och kommer till största del arbeta hemma med att marknadsföra ett företag. Och skriva PMhelvetet till Svenska B.

Ska försöka sussa nu, med fina mansröster i mina öron, om nu dessa tabletter vill värka någongång, godnatt.


Saturday.


Hehe, min trashiga tvillingsyster (nej, jag har fortfarande inte fattat grejen med att jag och MK skulle va lika, eller som en annan sa till mig "om marykate och angelina skulle få barn ihop skulle barnet se ut som du", lol).

Är fortfarande sjuk, sover dåligt, orkar ingenting, har ont i halsen men tog mig ut tillsammans med my bbf adam. Köpte ett såntdär varmt pannband som alla har, men vad ska man göra när trumhinnorna sprängs av kylan och man inte passar så värst bra i mössa? Hitta även ett fab-fab kit med senaste mascaran och eyelinen för priset av vad bara mascaran skulle kosta, värt!

Ikväll tror jag att det för själens skull vore bra om jag begav mig ut och träffade lite vänner. Pratas om vin med Curry och Adam vilket jag tror blir bra och lagom. Har levt isolerad i min säng och soffa sedan i tisdags, så hemskt som det brukar vara var det väll inte, men det känns som man missar så jävla mycket värdefull tid.

och vi går ut och brinner upp i natten och skyller allting på våra fyllehuvuden, undanflykter och självanklagan, jag ser domen i dina ögon.


En kväll dansandes till Håkan Hellström @ Hovet


foto: Stefan Söderström, fotograf för expressen.
Kom nästan precis när insläppet började. Hamnade ändå på 2a raden, eller ja, halft den första. Var slagsmål under hela konserten bland oss där framme, alla ville sno allas platser, så jag fick väll några smällar här och var vilket inte var hela världen eftersom de trots det var en skitbra konsert med mycket sång, skrik och hoppande. Håkan var helt otroligt bra och hela konserten var magisk från början till slut!


Sofia.


Saknar sofia. Saknar våra promenader och harry potter kvällar. Saknar att hon snor mina skor och kläder. Saknar att tramsa hemma. Och så vidare. Men nuni, nu är det inte långt kvar tills hon kommer hem och ska jag få skype att funka som det ska för att kunna keep-in-touch på ett bättre sätt!

Vill lämna snöovädret för soliga Californien eller nått.


Foto: Greg Manis (igen!!)

Blir så peppad av all "studera utomlands-reklam" jag får. Kan ju säga att USA är det mest lockande. Trots att jag ibland kan bli helt galen på den delen av världen har jag dock alltid haft en slags önskan om att få ha växt upp där, leva där. Vill jättegärna prova på det. Vi får se hur det blir.

Idag kom den andra portionen snö för denna vinter (är dock fortfarande höst). Hade väll inte vart någon speciell börda om det inte blåst så förjävligt. Rätt kallt och svårt att se med kraftiga snövindar i ansiktet och hår som flyger åt olika håll. Och det mest läskiga med detta väder var nog när jag åkte 720 till och från MSE. Tog aslång tid och var skitläskigt för det kändes som busshelvetet skulle köra ner i diket, sånt gillar vi, speciellt när resan till MSE tog längre tid än själva besöket!

I will always love you, but I need pills to sleep. I have always failed you, so throw away my memories.


(foton: Greg Manis)
- Ja men god natt då!


Idiot.


Igår: Ensam hemma vilket jag varit hela helgen. Lockade hit Adam och Oscar som hade med sig Camilla, Linda och Alice. Vi drack lite alkhol, spelade våghals och gick sedan ut och dansade. Vid tre bäddade jag och Adam ner oss i soffan hos mig (eftersom jag vägrade vara själv hemma på natten) och kollade på Crossroads med Britney Spears. Uppe vid åtta för att Hugo lät där nerifrån, Adam kilade hem, jag fortsatte sova och vaknade inte förrän tre. Kanon.

Idag är en typsik dålig söndag. Känner mig konstig i hela kroppen och sämst i världen.

ser ut som en firre


Mår som jag antagligen förtjänar i själen och hjärtat för att jag är jag, en person som inte kan tänka ordentligt, och framförallt en person som aldrig slutar att älta allt. Det kan släppa för en stund för att sedan smälla mig så jävla hårt på käften att det känns som om hela själen ska brista. Nu vill jag helst av allt gå ut i mörkret, gå förbi dedär platserna jag ofta besökte våren 2008, ha en cigratt tillgänglig och lyssna på den här.

Mysipysi novemberkväll.


foto: David Shama, en av mina favoritfotografer
BRB, filmkväll-skräckfilm med Hanna, Oscar och Adam!

sleepyhead


tränade 2 timmar i morse. så vill bara sova sova sova, men så blir det inte. åker in till etuna nu coh hittar på lite hyss. baibai!

RSS 2.0