Japp!


Greg Manis

Oh my, trots att jag bara fick sova några timmar i natt så var jag uppe med tuppen och gymmade. Hade inga större förhoppningar på min prestation utan tog mig upp halvsovandes och grinig upp på rullbandet och tänkte att mer än fem minuter skulle jag inte palla just för jag varit sjuk så jävla länge. Så sprang jag, snabbare och snabbare, och sedan hade 20 minuter gått. Stolt öve mig själv hehe, lite crosstrainer och annat på det sen var det bra.

Kikade även på bågar idag och klumpig som jag är gör jag bort mig i butik nummer ett. Skulle lägga tillbaka bågarna, de ramlar ner från kroken och krasas isär på golvet. "OH, JÄVLAR!!" skriker jag, mitt framför näsan på optikern. I och för sig av ren reflex men ändå, pinsam brud. Behövde inte betala nått iallafall eftersom de ändå var av plast och lätta att sätta ihop igen. Men köpte dem inte, såg dum i allt annat än pilotmodell, så det blev sådana = jag och adam kommer vara lika (kan tillägga att adam tycker det är jätteroligt). Men det kanske är sweet det med.

Kommentarer
Postat av: paij

snygg brud på bild& jag vill se dig i brilz D: hoho

måste tillägga. igen. MISS U

2010-11-30 @ 11:56:04
URL: http://rubyredlips.blogg.se/
Postat av: Tusentals små jag

På tal om det där med att tappa bågar och sånt; jag praoade en vecka på en Optik för inte allt för länge sen, jag fick i uppgift att i brist på annat gå ut i butiken och putsa lite bågar. Efter ett par hundra bågar blir man någorlunda slut i hjärnan och varenda rörelse blir klumpig och tafatt, självfallet tappar jag bågar, gång på gång, flera i taget. Lite småjobbigt.

2010-11-30 @ 16:56:04
URL: http://athousandslittlejulias.blogg.se/
Postat av: GUESS WHO?!

- åh vill också ha snygga bågar dammit!

2010-12-02 @ 17:49:42
URL: http://dajeroma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0