Saturday.


Hehe, min trashiga tvillingsyster (nej, jag har fortfarande inte fattat grejen med att jag och MK skulle va lika, eller som en annan sa till mig "om marykate och angelina skulle få barn ihop skulle barnet se ut som du", lol).

Är fortfarande sjuk, sover dåligt, orkar ingenting, har ont i halsen men tog mig ut tillsammans med my bbf adam. Köpte ett såntdär varmt pannband som alla har, men vad ska man göra när trumhinnorna sprängs av kylan och man inte passar så värst bra i mössa? Hitta även ett fab-fab kit med senaste mascaran och eyelinen för priset av vad bara mascaran skulle kosta, värt!

Ikväll tror jag att det för själens skull vore bra om jag begav mig ut och träffade lite vänner. Pratas om vin med Curry och Adam vilket jag tror blir bra och lagom. Har levt isolerad i min säng och soffa sedan i tisdags, så hemskt som det brukar vara var det väll inte, men det känns som man missar så jävla mycket värdefull tid.

Kommentarer
Postat av: Amanda Rieem

hon är så snygg!

2010-11-20 @ 20:36:42
URL: http://www.improveme.se/rieem
Postat av: Filippa Larsson

Vill du ha chans att vinna en bloggsvar inbjudan och en länk? Kika in på min blogg då! :DKram, filippalarsson.webblogg.se

2010-11-20 @ 21:07:04
URL: http://filippalarsson.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0