Sexy bitches.


Två halvtaskiga mobilbilder innan utgången igår på Nybrons halloweenfest. Adam var snyggast och hade klätt ut sig till mördad prostituerad vilket blev en stor hitt bland den stora mängd folk som befann sig på festen. Var några av mina vänner som förväntade sig att jag också skulle vara prostituerad men fan, kändes allt annat än lockande så det fick bli en östeuropé/ryss med gammaldags inslag såsom nätstrumpor, knästrumpor, pumps och fuskpäls. Sedan vampyrtänder på det. Rätt kasst att man inte tål maskeradsmink, hade varit kul att vara lite mer extrem, men hellre lite småtråkig än att vakna upp med ett svullet, tomatrött ansikte dagen efter.

Nu har Adam precis cyklat här ifrån efter en promenad runt Strängnäs. Vi tänkte egentligen gå ut men verkar som om de flesta flytt krogen och satsat på hemmafest denna kväll, med andra ord, det kändes helt enkelt inte värt att lägga ut 100 spänn på att gå ut och ha tråkigt. Hade ju kunnat vara i Eskilstuna nu och dansat till Money brother men ja, så bidde det inte.

Kommentarer
Postat av: LINA K - blivande författare!

Huvudsaken ni hade en kul fest! =) Och helt klart bättre att vara mindre extrem med sminket än att vakna upp med svullet ansikte!

2010-10-31 @ 11:11:17
URL: http://eimk.blogg.se/
Postat av: Sofia

Vilken snygging det var på bilderna :D

2010-10-31 @ 19:03:31
URL: http://sofiaericsons.blogg.se/
Postat av: elin amour [en störd jävel]

allt bra?

2010-10-31 @ 19:36:08
URL: http://onefabulous.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0