Den 13e november...


Ska jag och min kära lillasyster Julia se Håkan. Kommer nog bli en fin kväll med mycket hopp, skrik och tårar. För ja, att grina på konserter är lite som min grejj, speciellt när det är låtar som är fina, som träffar ens hjärta & själ samt väcker minnen.

I morgon får jag sova längre för imorgon ska MP3orna till Stockholm så behöver liksom inte pendla in till Eskilstuna utan kan åka med pappa, och på fredag är vi lediga och då ska ja minsann ändå åka in till Etuna och hälsa på Oscar som fått jobb på H&M. En rolig grej med honom var att vi satt och smsade med varann när ja skulle åka hem vid fyra i eftermiddags. Skrev dessutom att vi sakna varandra och så vidare, sen när ja kliver av ser ja en bekant figur, nämligen Oscar. Så satt vi på samma tåg hela tiden, bra där!

100927

Allt som jag grubblat över de senaste dagarna är faktiskt ingen big deal egentligen, för om två veckor kommer jag ha så jävla kul och från och med två veckor kommer allt vara så jävla fint. Äntligen är September snart över, nedräkningen har börjat! Och ja, måndagar är bäst, trots att jag slutar sent. Punkt!

Vad jag bryr mig om är att se som i slow-motion när du går sönder inuti, så som jag gjorde nyss.

 

foto: rockfoto.nu


Här kommer rädslan nu igen, när alla fjärilar i magen nålas upp till ett mönster på min säng.


Har lite ont i huvudet, lite ont i benen, lite ont i hjärtat...har nog lite ont överallt.

Just nu


Tillbringar denna kväll med valvaka tillsammans med mina män och vin. De håller stenhårt på moderaterna, själv får jag inte rösta eftersom jag inte fyller år förrän 3 veckor och det gör mig ganska politiskt oberoende eftersom jag känner att jag ännu inte behöver bestämma mig för var jag står, men det kommer väl innom ett år eller någonting när livet börjar på riktigt.

100913


Lucy Carr-Ellison
Åkte hem 12, Har bara suttit här, druckit massa thé oboy och cola, Vill gå ut och gå lite, Måste plugga, Ska somna tidigt för det är skönt, Har en asmysig tröja på mig, Är röksugen, Vill inte vara röksugen.

smile like you mean it.


Igår var jag på chillkrök där jag drack vin och rökte några cigaretter tillsammans med adam, oscar och okända människor som tyckte jag var snygg. Kanske inte var den bästa kvällen i mitt liv, men den var iallafall bättre än denna.

Hatar mitt liv...


... så vi kör en bild med ett leende på läpparna för att lätta upp stämningen lite!
Jag har migrän och det känns som om min ena hjärnhalva snart ska spränas i tusen bitar. Ligger i soffan och önskar nästan att någon ska skjuta mig lite, så nu ska ja dricka ännu en asstor kopp thé, fortsätta sappa på TVn och sen, när jag orkar läsa psykologi... datorn, den skiter jag nog i, så sms kära vänner, sms!

.

så tog sommaren slut och allt blev som vanligt igen.

hejdå bloggen!


trist


Det är trist att vara sjuk, och det är trist att tänka samma tankar, och det är trist när alla reser bort, och det är trist att vilja ha en annan frisyr, och det är trist att livet är trist. Men jag dricker thé, lyssnar på bra musik och försöker härda ut. Morgondagen kanske blir roligare och om 5 veckor och 4 dagar är jag äntligen "vuxen" och har större valmöjlighet på spontansysslor under kvällar som dessa. Okej, jag kunde varit på fest nu om jag viljat, men vadskamangö.  

(Och en uppmaning, lyssna på Bring me the horizens nya "It never ends", den är bjaa!)

RSS 2.0