ser ut som en 30+


Korthårig, eller ja, mellanlånghårig nu. Och fyhelvete vad tjockt det har blivit, helt galet! Är brunett igen också.

Har inte rört en enda bok eller öppnat ett enda dokument i min dator som har med skolan att göra. Borde, ja. Vill, nej. Behöver dehär dagarna för mig själv, inte tänka och bara göra vad fan jag vill. Synd bara att stressen ska förstöra allting. Kanske tar tummen ur i morgon och blir klar innan helgen, skulle ju vara soft. Ganska sjukt att det är mindre än två månader nu till jag tar studenten. Är-inte-redo.

Varning för att låta som en sextonåring nu, men hade vart soft att vara full ikväll också!

jag & min vän adam ytterberg


kortare hår. lov. daglig huvudvärk. stress. nej, men ska-inte-whina. systemis är fixad förresten, hjärta x massor!

kisse


Idag fick jag sällskap i trädgården av en lite lurvigulli. Den var gollig och vild. Rädd för Hugo var den också.

Kommer bli lycklig i veckan för i veckan beställer pappa en nya kameraladdare åt mig. Kommer även kännas tungt med att sovmorgona försvinner och de tidiga tisdagarna på grund av att de individuella valen sätter igång igen. Usch, fy och blä. Nu ska jag sova!

110406


Måste till doktorn snarast och tappas på lite kroppsvätskor. Är sjuk igen, vilket jag blir var 14e dag nuförtin, kanske bra att kolla upp och såntdära. Rätt påfrestande med hög feber och plågor såpass nära inpå varann.
Har en fin pojkvän iallafall som gjort mig sällskap i sängen, har därför sovit mestadels av dagen och drömt massor av konstiga saker. Jaja, ungefär så livet ser ut.

Saknar vänner och tider i livet. Till exempel bruden till vänster på bilden fast inte riktigt den tiden i livet. 
Saknar också att se lite fräschare ut och ha nytvättat hår.
Natti!


14:16


Bilder man hittar på mamzens dator när man missar tåget tillbaka till skolan. En storasyster med andra ord.
Hej sofia, jag saknar dig jättemycket, skulle vara roligt om du kunde komma hem eller nått. Ta gärna med dig lite aussie också för det håller på att ta slut. LOVE!

(kommentaren på föregående inlägg, sluta lägg er i om hur jag tycker om saker och var inte anonyma om ni ska få det att låta som att jag känner er. Jag hade jättetrevligt med mina vänner, om jag hade det med dig kan jag inte besvara, hade vart lättare att minnas med ett namn. Inge illa menat.)

snyggju.Helgens sammanfattning: Filial är fortfarande en rätt tråkig krog och
jag förstår mig fortfarande inte på Rebecca & Fiona hysterin.


RSS 2.0