byter image

HÄR hittar ni mig i fortsättningen, om ja inte saknar den här bloggen för mycket. HEHE.

Skojade bara, heter fortfarande musilova igen. fast fortfarande blogspot.com :)
Nystart med samma namn, utan reklam och gamla jobbiga inlägg!


ehhh LOL

"Knuffa bort tjejen", en replik bakom min rygg när jag dansar med min killkompis. Behöver jag ens tillägga att han är gay och att jag har en pojkvän? Patetiskt.
Jag säger inte att jag avskyr tjejer rakt av, men jag kan ju då inte tiga om att ett hat mot mitt eget kön gror, vilket det gjort länge, innom mig. Varför är tjejer, bokstavligt talat, så jävla korkade?
Jag menar, har jag någonsin slagit ner någon, har jag någonsin kallat någon olämpliga saker? speciellt på fyllan? Nä, not my style. Men ska försöka ta kvällens replik som en komplimang och som att somliga där ute har respekt för mig, värt att utnyttja i framtiden kanske ;)

Annars då? Är alkoholpåverkad men drack då ändå vatten innan krogen. "kombination av alkohol kan göra dig sömnig och därmed orsaka plötsligt däckande" är ju kanske inte den roligaste grejen som kan hända en.
Nu ska jag krypa ner bredvid min babe.

Eller alltså, en till kul sak... jag och fredrik gick till toan på krogen för att kissa samtidigt eftersom kön var så djävulskt lång. Först kissar jag, sen han. När jag tvättar händerna hör jag "vakten, jag öppnar dörren", "okej", säger jag. Och vad gör vakthelvetet? Jo öppnar dörren, och vad skådar han? Jo, fredrik som står och kissar, jag som tvättar händerna. "okej", säger han och låser igen. När vi kommer ut går jag fram och frågar "varför öppnade du för?" då säger han "en tjej och kille på toa... duvet", "tyvärr inte denna gång", säger jag, "hhehe aaah" säger han. Undersbars vakter i ett nötskal eller vad. Någonting som de alla verkat missa under uppväxten är respekt för andra. Aja.

GodnattN

Väntar på Mr. BF


Min nya, tillfälliga hårfärg. Ida Cecilia Weasly. Ska fixa det sen.

-

Idag har jag tänkt på hur sjukt jävla äckligt skruvad verkligheten är.
Och jag ska numer behandla alla de som betyder mycket för mig, varje stund, och vid varje farväl som om det är sista gången vi ses. För det är ju precis så, att man inte vet när sista gången är. Speciellt inte när livet, världen och allt är så fuckat och sjukt jävla orättvist.


zzzZZZzzzZZZzzzzzz


Så jävla mör, slutkörd och trött hela tiden. Gosh, seroquel dödar mig, borde tipsa om att lägga i en koffeinshot i dem. Sitter i skrivande stund och sträcker på mina ben som somnar hela tiden. Tänkte även ta mig en liten tupplur i soffan framför simpsson. Sedan ska jag laga linssoppa och vänta på mannen.
Ska bli en roligare människa någongång, kanske snart... om jag orkar.


får ångest av mig själv


har ett tråkigt jävla värdelöst skitliv just nu och ingenting att riktigt se fram emot. jag bara är.. tråkig..och gråter... i min soffa... här hemma. stressande. fuck. nu ska ja till läkarn!

FUCK YOU SVERIGE


Är hemma igen, i kalla (äckel)sverige. Det är redan augusti, det enda som väntar nu är för vädrets del höst och en kall vinter (igen). För mig väntar en jävla massa cv skrivande och jobbsökande.
Har dessutom världens fulaste bränna som jag inte tänker bry mig om, ser ut som en leopard. Jättebrun grund och lite ljusare bruna fläckar typ överallt på överkroppen. Aja, Grekland var fint, fint att åka bort lite. Hatade dock flygresan och vissa stunder i matsalen på grund av föräldrar som inte verkar kunna ta något ansvar alls för sina barn. Men men, har till mesta del solat, badat, promenerat i stan, ätit (för mycket) god mat, druckit fanta äpple, njutit av miljön och tagit en å annan drink på hotellets terass.

(För att inte låta allt för bitter har sverige en del saker som inte grekland har. I Sverige finns det billiga chips, det finns det inte där. Överallt kostar chips en förmögenhet. Jag och fredrik köpte tex en påse som var skitliten, av det märke och storlek som finns på LIDL för typ 8kr. I Grekland kostade den dryga 2 euro, alltså över 20 svenska kronor. I Sverige klarar även våra toaletter av att spola ner toapapper så att du slipper lägga papper i en papperskorg brevid toaletten och på tal om spola så kan vi här hemma dricka GOTT vatten direkt från kranen, som inte är så klorerat att man mår illa av det och behöver tänka på att köpa flaskvatten varje dag. Måste även tillägga att det var fint att träffa mami igen och igår när vi kom hem hade hon köpt massor av gottis till oss samt lagat tacos <3)

AJA, nu ska jag och mina depressiva tankar ta och dra någon annanstans.


RSS 2.0