Fabulous!


koola porträtt elleR?

sugen

...på så här kort just nu. Skulle vara spontant, så annorlunda och en stor förändring. Är trött på allt det halvlånga, jobbig lugg och att bara passa i att ha skiten åt sidan hela tiden. Men kommer jag våga? Nä, inte just nu iallafall. Nejnej. Och dessutom har jag alltid klippt av håret kortkort när jag försökt spara ett tag, och jag borde ju klara det någongång. Så Samara-hår, sen ser vi vad som händer!

Har spenderat kvällen på restaurang med familjen. Mycket god veg-specmat de fixa åt mig, öl och några glas vin. Trevligt var det. La även upp ett förslag till min papi som jag hoppas slår in, skulle typ bli SÅ HÄR glad. Nu är det sussi-time, och imorgon ska jag släpa mitt feta arsle till gymet. Bokstavligt talat. När man har besök här hemma, storasyster och mormor, bjuds det på godsaker hela tiden. Och har jag rört mig denna vecka? Nä, inte precis. Herregud ja!

Feb16, 2011.


Var ju meningen att visa mitt röda hår när ljuset var relativt bra, men så blev det konstig färg iallafall såatteh.

Hemmabrud again. Träffade bögen i mitt liv, Adam en stund och töntade omkring. Skulle tagit en fika med Hanna också som missade bussen så hon var tvungen att vänta på nästa och ja, den sjukt stora lasten plugg som ska in på fredag sa att jag behövde dra mig hemmåt vilket kändes kind of sämst. Men men.
(Haha, fick ett precis ett sms nu från Adam som skrev att hon missade bussen igen, haha, domma chey!)

Nejnej, har verkligen inte tid för bloggtrams, ska sätta fart med svenskagrejjer och sedan medieprisskit som jag totaly glömt bort!

seriöst kolla!


Min humor är för övrigt bäst.


FU

förstår inte grejen med att skicka hjärtan, kalla mig "gumman" och hoppas min dag var trevlig när personen
1. inte känner mig
2. inte menar ett piss med sina hjärtan och gulligullord
3. aldrig satt hemma och önskade att jag haft en bra dag (hade vart rätt creepy om den gjorde)

update: dessutom störigt när de sedan printar sin statestik och säger hur många som besökt deras blogg, ja, folk undrar väll vem denna okända spam-människa är :)

hej och godnatt och så vidare


Hej söndag! I morgon har jag tal på engelska C, har jag skrivit ett tal? Nej. Men tro mig, jag har försökt hela veckan. Så hur gör jag nu? Jo ställer klockan tidigt i morgon och hoppas att hjärnan funkar, annars är jag väll rätt körd eller nått. Tycker förresten att min tanzanianska zebrasovtröja är awesome, är liksom en zebras framsida där fram och en zebrarumpa där bak, fiffigt va?
Nej men godnatt nu, och fortsätt att tipsa folk om mitt projekt, HÄR!

.

Jag kommer inte älska dig för resten av livet,
vill inte leva med tungan hängades utanför och tycka synd om mig själv.


110208


Trött, sliten, numer rödhårig brud som inte syns så bra på bilden kanske, men det är jag, ja!
Kollar lite TV, just nu på Oprah om en man som blev sexuellt utnyttjad som barn, så jävla vidriga saker som har hänt honom. Jag undrar verkligen vad som är så fel på vissa vuxna människor. Speciellt vuxna människor som ger sig på barn, små oskyldiga barn. Det är helt jävla vansinnigt! 

Jaja, i eftermiddag måste jag plugga, verkligen. Bli klar med naturen som ioförsig har inlämning i mars, men har inte tid i mars. Och få ihop ett tal till engelska C, uuuuh!

en älskling.


happy hands & happy feet.


Bilder tattade från Anna igen.
Lördags @ filial med goa MPare och SPare, japp! Mycket rolig kväll som blev lite konstig kväll, men trevligt, det hade jag.

Nu ska jag kila till gymmet, och så får ni gärna besöka min projektarbete-blogg, HÄR hittar ni den!

RSS 2.0