igenkännande.


wildfox couture

Bläddrade runt i BB's blogg för inte så längesen och hittade ett par smarta rader i hennes blogg. Nu kanske den var provocerande formulerad men så rätt iallafall. Hon ifrågasatte jämställdhet, varför så många kvinnor kämpar för det när det oftast är kvinnor som sätter krokben för varandra. Hon skrev detta just för att någon kommenterat en bild där hon står med några buisness-män att alla dörrar öppnas för henne och att hon tjänar såpass mycket som hon gör bara för att hon trycker upp tuttarna. För mig ganska löjlig kommentar, och det stämmer ju faktiskt vad BB svarade på detta. Det är många gånger jag fått försvara mitt eget utseende som "du ska alltid visa dina ben" (och nu pratar vi dessutom strumpbyxtäckta ben)"du har så putig mun" osv, kan ju säga att det sistnämda gjorde att jag hade en vana att suga in käften när jag visade mig ute bland folk för att allt nedlåtande gjorde att jag kände mig obekväm. Och nu, när man äntligen är nöjd med sig själv, så är det samma visa igen. Och från vilka? Jo tjejer. Jag har aldrig hört en kille säga "fyfan vilka putiga läppar du har ida", utan istället ord som "vilken fin mun du har". Och jag menar, har nu tjejer ett sånt stort behov att klanka ner på varandra kan väll de fokusera på sig själva istället. Avundsjuka, eller va detta nu än beror på, löjligt är det och jävligt onödigt.
Och om jag nu tycker att mina ben är fina och att jag gärna markerar min mun extra med till exempel läppstift ibland är för att jag tycker om det på mig, jag tycker det är fint på mig, och jag vill framhäva istället för att dölja. Låt mig?! Och alla andra också för den delen.

TJÖTT OSV

Det blev en vit fredag trots allt, även fast jag och Angelica pratade om att impulshärja. Men nej, vi tog oss samman och peppade morgondagen istället som kommer spenderas i Eskilstuna för en gångs skull.
Vad som besvärar mig mest med hemmafredagar/helger är rastlösheten. Man kollar sin facebook, kollar aftonbladet, kollar facebook, kanske tar lite att dricka, kollar facebook, kollar facebook osv. Man lyssnar på massor av musik men efter några timmar är allting uttjatat. Man har så jävla tråkigt, blir så deprimerad att man hellre går och lägger sig men är för pigg för att sova. Dock gäller inte det sistnämda mig, allt i min kropp går i slowmotion och jag behöver ett antal tupplurar om dagen för att kunna orka. Medicinhelveten. Jaja. Har iallafall orkat gymma tre gånger denna vecka, det var ju ändå bra gjort av mig.
Nej men seriöst, min trötthet dödar mig. Ska krypa ner i min säng nu, få sova ut för en gångs skull, var längesen jag hade en sådan fredag.

JAPP!


Här var jag sliten och här skulle jag träffa Adam. Roligt att träffa Adam, som jag skrev tidigare strosade vi runt på stan, vi kikade i second hands, rökte och snackade skit. Okej, nu är det så att jag vet hur mycket jag predikar om dedär med att det gått så bra att sluta. Och faktiskt så har de det, skitbra. Men nu är det så att känner jag mig sugen på en, ja då tar jag en. De är lite som godis, godis är inte bra att äta hela tiden, men är det bara någon enstaka gång och du känner dig sugen, ja då är det okej att äta lite godis. Så resonerar jag iallafall.

Nu ska jag sova och när jag vaknar kilar jag till gymmet. JAPP.
Godnatt på er!


En såndär natt då vi behöver någonting som hjälper en över svarta vatten.


Lite helg från Annas kamera. När man inte har en egen kamera gäller det att snylta från andra.
Jahapp, i helgen tänker jag faktiskt, tro det eller ej, inte härja. Hoppas jag. Har två feta uppsattser som ska skrivas i NaturB och EngelskaC och en lugn helg kanske skulle vara soft? Iallafall en ut av dagarna, ge det en chans liksom.

Och vad har jag gjort idag då? Jo, ingenting faktiskt. Tränat, degat och strosat runt på "stan" med Adam. Skulle ju faktiskt ha kunnat satt fart med helgens arbeten, men gjorde jag det? Nä.
Och nuni, nästa månad tänker jag nog fixa en såndär tatueringstid och få skiten gjord innan sommaren kommer.


sentimental.


... anledningen till att jag vill hitta min fuckingjävlakameraladdare, oki!

Blev plötsligt jättepepp på att åka till mitt födelseland, britt som jag faktiskt är på papprena, deni! Men det får vänta när det blir lite varmare ute. Okej, vill verkligen dit nu för jag är frälst i bästa London som egentligen är överskattat, men whatever. Inte mindre bra stad för det hörni!

Ska döda mig själv med lite träning nu och imorgon är jag ledig för att jag ska till sjukan x 2, mindre kul.

årets första upp!


hejjagvillklippaluggmenkommerantagligenintegöradetpåettbraaaaaatag.
Söndagsångest, och lovångest. Fan, på tisdag börjar jag igen och jag har haft det så jävla bra att jag inte riktigt är redo att släppa all den fritid jag haft. Jag vill så gärna gå vidare med mitt liv nu, göra som jag vill och allt detdär.
Innan året är slut ska jag ha tatuerat mig, skaffat jobb, flyttat eller vara på G med flytt. No more strängnäs känns så jävla lättande, och ja, måste jag nämna att jag råkade kasta katalogen från mälardalens högskola, det vill säga, inte eskilstuna heller på en lång tid sen tack!
Och veckan som gått nu då? Jo, jag har work-outat med Julia på Balanze och tillbringat mycket tid med vänner.
Fest för Hanna som fyllde 20 i måndags, liten chillkväll med Hanna Fluff & Oscar, Krogenx2 osv. Ja, jag har haft det bra!


RSS 2.0