uppis.

Jo men hej osv!
Kom hem från P&L i söndags efter att ha varit där sedan måndagen förra veckan. Den lärdom jag fått av festivalveckan är: ta aldrig ett jobb som funktionär. Visst var det soft att jobba måndag eftermiddag/kväll, tisdag och onsdag kväll/natt/tidig morgon för att sedan få ett festivalband men vad i helvete liksom. Jag är faktiskt inte en speciellt kräsen person. Måndagen var helt okej, tisdagen var jobbig pågrund av bristande information och dålig organisering men jag har då nästan aldrig känt mig lika förnedrad som jag gjorde under onsdagsnatten. Orkar inte ens skriva om det eftersom jag blir så jävla förbannad av att ens tänka på det.
Men men, blev glada miner senare på torsdagen, fredagen och lördagen. Håkan avslutade hela festivalen vilket var fint som fan. Andra fina spelningar var Henrik Bergren (<3) och the strokes på fredagen, var likom fint att se Fredrik så glad över att se sitt favoritband!

Började jobba som mattant i måndags vilket gick skitbra. På tisdagen mådde jag pyton och hade 38.4 i morgontemp men traskade iväg till jobbet iallafall. Fick stå i disken pga hälsorisken och där jobbade jag tills jag nästan bokstavligt talat stupade. Hemskickad 30 minuter tidigare, då med 39 i temp. Proppade i mig alvedon men inte fan hjälpte det. Febern steg och blev så knäpp i kroppen att jag började kräkas. När tempen passerat 40 kändes det som att döden var runt hörnet. Sista jag minns är att mamma och fredrik drar av mig alla kläder och lägger kylklossar på mig. Väldigt bra detdär med en mammi som jobbat i sjukvården, privatvård i hemmet liksom!
Sjukskriven igår, idag kom jag tillbaka. Svimmade en gång, sa att de inte var någon fara. En gång blev fyra gånger sedan blev jag hemskickad efter bara 1½ timmes jobb. Hjärnan är väll fortfarande lite veck efter sjukan.

Jaja, har sovit och därmed missat en fin dag utomhus. Kommer vara blekfet denna sommar, toppen!


occcccch faaaaaan. ja vill ha en drastisk förändring nu förihelvete, gör mig blond dåååååååå! (trotts att jag ser ut som en barnrumpa i det)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0