midsommar.


dryg.

åt gottis och var dryga.

adam kom, fortsatte vara dryga.

dagen: fredrik köpte en dubbelluftmadrass på jysk till P&L. vi var vid ulvhäll och kollade (inte dansade) midsommarstång. vi åt chips. vi åt mat. familjen shotta vodka för ingen gillar snaps. åt jordgubbar med glass. drack baylis. gjorde mig fin. adam kom och han hade köpt en bagin som såg ut som en väska. drack hos fredrik med folk. stack till randomfest vid asken. adam blev svinpackad. adam minns ingenting idag. sitter och försöker hjälpa honom få tillbaka minnet, stackarn har ångest.

och mina kära vänner, har funnit en ny vän. resorb heter den, ett glas innan du går och lägger dig så mår du prima dagen efter <3

17:45


Efterlyser någon som är duktig på att sy in jackor, som bilden visar skulle två till mig få plats i min jeansjacka. Ni nittiotalister förstår nog vad jag menar, men för er yngre kan jag berätta att jackan på bilden ovan är så jävla bred och fyrkantig att man nästan ser ut som en macho-kille i den. Men har de senaste månaderna skitit i det och användt jackan rätt flitigt sen jag hittade den i källaren, skulle dock vara trevligt med en snyggare passform.

Påtal om att sy så tog jag äntligen tummen ur röven igår och gjorde en fin bohemlångkjol som jag köpte i ett hippietält på peace and love 2009 till en klänning. Är superglad att äntigen kunna använda plagget nu, så jävla fint tyg! Och när vi ändå snackar Peace and Love är det bara några dagar kvar, dock tar det ju emot lite nu när man vet att det regnar hela veckan. Har egentligen inget problem med regn utan det är mest kylan jag är nojig över. Fint att man jobbar de första dagarna så att man är ledig när det antagligen blir någorlunda fina dagar.

Tror detta är det längsta inlägget på länge, och det första som handlar om egentligen helt värdelösa saker.

lördags.


det roligaste är ju att ingen riktigt kunde kvällen helt utantill dagen efter. det endajag vet är att den innehöll blod, svett och tårar. 


WSPA


Stöd wspa ni med. Och nej, videon ovan innehåller inte scener av flådda djur eller liknande om det är någon som är känslig för det (typ som jag). Det är samma reklam som syns på TV där de berättar om sitt arbete.

Och jag har sagt det förr och säger det igen: Vill plåga alla dessa människor på samma sätt som de plågat djur. Jävla idioter, helt allvarligt. Människan intelligent? Vilket skämt!

babe.


Min student.


Lördagen den 11 Juni, 2011:
"Uppe sedan en timme tillbaka, om en timme sitter jag på en buss mot eskilstuna, och en timme efter det är jag framme vid strömsholmen där klassen ska ha sin champagnefrukost. Känner egentligen inget speciellt inför det som väntar idag, visst är det konstigt att den där tryggheten med skolan försvinner och att det är dags att säga farväl till en viktig epok i sitt liv, men just nu känns det mesta skönt. Tror inte riktigt jag kommer fatta att det är över precis efter. Tror att den värsta magkänslan kommer i Augusti när man inte får ett brev om skolstarten."

Och så resonerade jag ett tag. När vi satt på Strömsholem, när vi gjorde oss i ordning hos Anna, när vi var på "tebjudningen", när klassen åt lunch och när det var dags för studentfoto. Men efter att klassen träffats en sista gång i klassrummet och när "mannen i den vita hatten" spelades i aulan började allt brista. Och när Adam började sjönga grät jag som ett barn. Det kändes overkligt att hänga ut från ett fönster och vinka till ett stort antal människor med skyltar och att springa ut genom portarna. Och jag måste erkänna att tårarna kom då igen, samtidigt som jag skrattade för att jag inte kunde undvika att känna mig glad. Och allt var så sjukt jävla roligt och vårt flak var någonting av det roligaste jag gjort. Men konstigt känns det, det kändes hela tiden konstigt att någonting man sett fram emot och planerat så himla länge bara är borta på några timmar.

Sedan var det mottagning hemma hos mig med släkt och vänner. Fint var det att min mentor Kerstin kom dit. Fick mycket fina gåvor av allihopa, jättegod mat, dryck och fina tårtor. Allt var bra. På kvällen fortsatte festen @ lokomotivet vilket blev det man gjorde det till. Jag hade väldigt roligt iallafall. Fin student, jättebra dag. Önskar att varje dag i fortsättningen av mitt liv kunde vara densamma.


MP3Blommor (och bin).


Årskurs tre dagar med MP3Bajs och andra 3or. Vi var duktiga, men det gick hela vägen. Åt också på vildrosen för första gången av mina tre år på eskil. Dock insåg jag rätt snabbt att jag inte missat någonting viktigt dessa år.

Har pluggat (ja tyvärr) och när jag tröttnade på det mötte jag upp Adam som jag tog några glas med på Riva, mycket att prata om och framför allt mycket mysigt. En annan mysig sak är att Fredrik nyss kom hit och snart ska vi krypa ner i sängen för att sova om någon undrar. Känner en dunkande huvudvärk efter dagen som varit, dumma sol och vattenbrist. Nej men, whine whine, ska lägga av.

God natt!


förra veckan hos angelica.


Och igår var det också lite partaj på Nybron i Eskilstuna. Måste säga att jag bör sluta gå på Nybrons lovande reklamer för att sedan bli jävligt besviken. Har även känt på senare tid att jag tröttnat ordentligt på alkohol just för att man mår som man gör efteråt, ändå kan ja inte bara lägga av, nejnej. Ikväll ska jag bara trycka i mig skit och må bra.

Har fått jobb också så direkt efter funkisjobbet sadlar jag om till mattant!

RSS 2.0