jävlaångestjävel

vill gråta.

wopp wopp!


Angelicas bilder från helgen.
Hade nog den mest urfuckade helgen på länge helgen som var. I lördags begav sig studenter från hela landet sig ut på Östersjön för 24timmars festande. Det var galet galet men galet roligt också. Dock känns det ju inte så jävla kul att jag inte minns vissa episoder av kvällen/natten/morgonen så bra och att jag ramlade i en trappa vilket känns än idag. Men vad fan. Det var fint det här! Gillar också att alla svealagar verkar försvinna på havet och att det är okej att köpa sprit som 18åring och röka på discona. Jaja. Kan ju säga att jag upplevde en hel del nära döden upplevelser när jag kom hem i söndags och då var det ju mer än fint att krypa ner i sängen med den där fina killen nivet.

Nu är det sista pluggveckan och här sitter jag med massor att göra. Bara att fortsätta med skiten, nu kör vi!!
Student om två och en halv vecka, sjukt.  

smile like you mean it.Mår inte helt okej, men:
1. Min Fredrik är fin.
2. Jag åker på studentkryssning på lördag
(har dock en äcklig magkänsla inför det, kanske för att vi ska dö? lol).
3. Jobbar och härjar på P&L i sommar med Fredrik,
hoppas på uppryckning sen 09!
4. Kommer antagligen köpa lägo med F närmare sthlms innerstad
såfort jag får cashflow och kan försörja ett hem.
... och allt dettta är ju något. Ska göra en fet comeback med ansvaret och allt som bör göras nu. Måste fokusera.


.

Finns vissa stunder då jag älskar att inte känna någonting.
Och stunder då jag hatar att inte känna någonting.
Har fått mig att fundera på om man kanske ska börja släppa fram känslorna istället för att blockera dem med preparat som jag ändå inte kan leva på för evigt.

aja.


Känner mig jobbigt gråtfärdig, otillräcklig och dålig vilket är känslor som grott i mig de senaste dagarna. Har så mycket i huvudet, så mycket planer men som inte går att genomföra. Det tar liksom stopp, finns ingen ork. Inte ens ork att ta sig upp ur sängen, göra sig i ordning och ta sig till de ställen man egentligen bör ta sig till. Och det är just dedär kraven om att vara alla till lags som är det mest jobbiga, minsta grej som någon ber mig om och som jag inte genomför hugger i hjärtat. Känner mig bara så jävla elak och dålig. Orkar fan inte.


Bra att man har en fin pojkvän iallafall, som har bott här i typ en vecka nu. Det lyser upp min vardag en aning och han lockar fram leenden på mina läppar.


babyface


Igår bjöd Fredrik på thaimat som vi åt ute på uteplatsen med levande ljus och vin. Blev lite zombieTV in på natten sen. Råkade även ha sönder ett glas på grund av mina långa fötter som jag inte har kontroll över, eller? Jaja, det var en fin och mysig kväll som egentligen skulle spenderats på krogen vilket ingen av oss hade lust med. Idag blir det alkohol och vänner, låter fint de! Men först ska jag städa, duscha och färga Fredriks hår.

dessa dagar...


... har bestått av grillning, kubb, parkhäng, fylla, krog, vårsol och lite annat.

Igår var det vaborg och ärligt talat minns jag inte så mycket alls. Hemma tidigt var jag också, varför vet jag inte riktigt. Men skiter i det. Sitter nu med historiaplugg inför morgondagens prov och känner mig en aning krasslig. Fyra veckor sedan ja var sjuk nu, det vill säga att antingen har mitt immunförsvar blivit bättre eller så har fredrik slutat plocka på sig smittor (sorry babe).

Nu ska jag sussa!

RSS 2.0